Samen werken aan een duurzaam Fontys

Studenten gezocht voor Talentprogramma Leiderschap voor de Circulaire Transitie

Ben jij een nieuwsgierige en ondernemende student? Wil je graag bijdragen aan de transitie naar een circulaire wereld? Doe dan mee aan het nationale Talentprogramma Leiderschap voor een Circulaire Transitie. Opgeven kan tot 20 september.

Wat?

In het Talentprogramma Leiderschap voor een Circulaire Transitie werk je vier maanden lang samen met studenten vanuit heel het land. In zeven online workshops leer je alles over circulaire transities en hoe je hier zelf een rol kunt spelen. Daarnaast kom je samen met de andere studenten samen op drie fysieke momenten en eindigen we het Talentprogramma met een Nationale Hackathon! In je eigen regio doe je ondertussen mee in Living labs, waar je alle geleerde kennis en skills direct in de praktijk kunt toepassen! Learning by doing! Al doende leer je alle competenties die een circulaire changemaker nodig heeft. Doe je mee?

Voor wie?

Het programma staat open voor alle nieuwsgierige (mbo/hbo/wo) studenten die zin hebben in een uitdaging naast hun reguliere lesprogramma. Het programma is op HBO+ niveau en meest geschikt voor derde- of vierdejaars studenten. Je kan het ook proberen als je nog niet in die fase van je opleiding bent. Het centrale programma is Engelstalig.

Wat levert het jou op?

  • Je ontwikkelt jezelf tot changemaker voor circulaire transities.
  • Je doet mee aan een landelijk programma waarbij je een uniek uitstapje maakt buiten je eigen onderwijsinstelling, en leert met en van experts door heel het land.
  • Je ontwikkelt in vier maanden tijd leiderschapscapaciteiten voor circulaire transities, bouwt aan een sterk netwerk van circulaire change agents en koplopers, en werkt aan een tof CV!
  • Bij het goed doorlopen van het programma ontvang je een certificaat ter bevestiging van je deelname.

Inschrijven

Schrijf je snel in (maar in elk geval voor 20 september) via www.leadership-circular-transition.nl. Er zijn 50 plekken beschikbaar.

Heb je vragen?

Neem contact op met Jifke Sol of neem dan contact op met Bas van den Berg en/of Dianne de Fijter.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie over het Talentprogramma ook bijgevoegde documenten:

Redactie Fontys for sustainability

Voeg commentaar toe