Samen werken aan een duurzaam Fontys

Doe mee met de toekomst! Duurzaamheidsevent Fontys

Zien wij jou ook op het duurzaamheidsevent van Fontys?

Met elkaar staan we voor grote duurzame uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, gezondheid en armoede (de SDG’s). Ook bij Fontys pakken we op allerlei manieren duurzaam door. Elke dag weer, stapje voor stapje. En jij? Ben jij al toekomstbestendig? Wil jij met Fontys samen duurzaam aanpakken en doorpakken in onderwijs- en onderzoeksactiviteiten? Kom naar het duurzaamheidsevent. Op dit event laten we je zien hoe we dit doen en hoe jij mee kunt doen. Want de toekomst begint nu!

Op het duurzaamheidsevent delen we live inspirerende aanstekelijke voorbeelden van duurzaamheid in het onderwijs en onderzoek. Voor iedereen binnen Fontys. Studenten, docenten en andere medewerkers.

We komen naar je toe met verhalen, best practices, workshops en shows. Vol inspiratie en goede voorbeelden die al bestaan bij Fontys. Tijdens het event zetten we je aan het denken over duurzaamheid en circulariteit binnen jou opleiding en vakgebied, maar zijn we ook zeer benieuwd naar jouw bijdrage. Wat vind jij eigenlijk belangrijk richting jouw toekomst en die van Fontys als het gaat om sociale en/of ecologische duurzaamheid? Denk mee, bepaal mee, jouw mening en handelen doet er toe!

Programma

13.30 – 14.00Inloop en ontvangst
14.00 – 14:30Plenaire opening/key note speaker
14:30 – 15.30Wereldcafé Duurzaam doorpakken*
15:30 – 16:30Inspireren en leren door Best practices
16.30 – 17.00Plenaire afsluiting, opbrengst wereldcafé
17.00 – 18.00Borrel en netwerken

Dit is meteen ook dé kans om input te geven voor de nieuwe Fontys Duurzaamheidsagenda 2024- 2030. Een agenda die zich niet alleen richt op het verduurzamen van onze bedrijfsvoering, maar ook op de integratie van duurzaamheid in onze onderwijsactiviteiten en onderzoek.

Wanneer?

Voeg commentaar toe