Samen werken aan een duurzaam Fontys

Save the date: 17-20 mei Groene Peper 2022

Voor iedereen binnen het vervolgonderwijs die geïnteresseerd is in duurzaamheid en met specifieke aandacht voor de rol van digitalisering binnen duurzaamheid.

Van dinsdag 17 mei tot en met vrijdag 20 mei is Groene Peper. Hét duurzaamheidsevent voor het onderwijs van de toekomst. Via webinars kun je iedere dag naar verschillende sprekers luisteren. Daarin wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

  • Dinsdag 17 mei: Deze dag staat in het teken van digitalisering en duurzaamheid.
  • Woensdag 18 mei: De tweede dag van Groene Peper staat in het teken van biodiversiteit, inclusiviteit en eiwittransitie
  • Donderdag 19 mei: Deze dag staan er weer verschillende sessies voor je klaar variërend van circulariteit tot hoe maken we het mbo duurzamer?
  • Vrijdag 20 mei: De laatste dag van Groene Peper. Kijk mee tijdens de livestream die we uitzenden vanuit Hogeschool van Amsterdam! 

Het gehele programma, incuslief de verschillende webinars en tijden vind je op de website van Groene Peper. Daar vind je ook de aanmeldmogelijkheid. Let op: Er zijn maar beperkte plaatsen vrij, dus wees er snel bij!