Samen werken aan een duurzaam Fontys

Hier wil je bij zijn: workshop duurzame doelen

Dat er werk aan de winkel is als het gaat om het beschermen van onze planeet en mensen, dat is inmiddels wel bekend. Maar hoe kun je daar als individu of team een steentje aan bijdragen? Dat blijft een lastige vraag. Benieuwd naar het antwoord? Doe dan mee met de workshop duurzame doelen!

Op 29 en 30 juni a.s. organiseren SOW & Klimaatnetwerk040 de workshop duurzame doelen. Tijdens de workshop speel je samen met anderen een SDG-spel waarin je gaat onderzoeken hoe je individueel of als team kunt bijdragen aan een betere wereld. Ook leer je op laagdrempelige manier jouw spelgenoten beter kennen en het is de ideale manier om jouw duurzame netwerk te vergroten.

De workshop wordt tweemaal gehouden, eenmaal digitaal voor individuen en eenmaal offline voor team. Meer informatie over de workshop vind je hier.

Doe mee met jouw team

De workshop voor teams op donderdag 30 juni is perfect te spelen door studententeams! Samen met jouw groep (4-6 deelnemers) leer je meer over de Sustainable Development Goals en kunnen jullie samen nadenken hoe je een positieve bijdrage kunt leveren aan één of meerdere goals. De workshop is ook zo in te zetten dat je SDGs gaat koppelen aan jouw specifieke studentenproject of stage. Bovendien krijg je tijdens dit offline event in The New Block (Dé nieuwe hotspot voor circulariteit en duurzaamheid in Eindhoven) de mogelijkheid om kennis te maken met andere deelnemende teams van maatschappelijke organisaties en uit het bedrijfsleven. Een mooie kans dus om je duurzame netwerk te vergroten.

Geef je op

Verzamel jouw studententeam bij elkaar (4-6 personen) en geef je op! Aanmelden kan tot 20 juni via deze link.