Samen werken aan een duurzaam Fontys

Survey Fontys for Sustainability: help dit platform te verbeteren!

In februari van dit jaar lanceerden we Fontys for Sustainability als hét platform om met elkaar in gesprek te gaan over duurzame initiatieven binnen Fontys. Een plek voor activiteiten en verhalen over duurzaamheid en circulariteit, die je inspireert om zelf aan de slag te gaan met dit thema in je werk en of studie.

Geef jouw mening over Fontys for Sustainability

We willen dit platform verder verbeteren, en daar hebben we jou voor nodig. Jouw mening helpt ons om de inhoud beter af te stemmen op je wensen en te bepalen hoe we nog meer studenten, medewerkers en mensen uit het werkveld kunnen bereiken.

Het invullen van deze korte online survey kost maximaal 5 minuten en kan volledig anoniem. Het maakt niet uit of je al (goed) bekend bent met het platform of juist nog niet.

Voorloper op het gebied van duurzaamheid

Fontys for Sustainability is een initiatief van medewerkers en studenten van Fontys: onze Green Ambassadors. Verhalen over duurzame bedrijfsvoering, onderwijs en onderzoek komen hier samen. Fontys for Sustainability is opgezet om het gesprek aan te gaan, verbinding te creëren en nog meer medewerkers en studenten te inspireren om zelf aan de slag te gaan met duurzaamheid en circulariteit. Zo willen we de volgende stap zetten als voorloper op het gebied van duurzaamheid.

Voeg commentaar toe