Samen werken aan een duurzaam Fontys

Save the date: woensdag 9 maart – klimaatactie in het Hoger Onderwijs

Hoe kunnen studenten, medewerkers en beleidsmakers uit het hoger onderwijs het probleem van klimaatverandering praktisch en doelgericht aanpakken? Doe inspiratie op en kom woensdag 9 maart naar het evenement ‘Klimaatactie in het Hoger Onderwijs’ in Tivoli in Utrecht. Je kunt de meeting met inspirerende sprekers en een paneldiscussie ook online bijwonen.

Tijdens deze bijeenkomst gaan Nederlandse en Britse sprekers met een passie voor duurzaamheid met elkaar het gesprek aan. Het is een divers gezelschap. Zo vertelt een studente meer over haar drive voor duurzaamheid, maar er zijn ook docenten, beleidsmakers young professionals en klimaatactivisten aanwezig. Samen proberen ze bij te dragen aan het realiseren van de #COP26 ambities.

Nederlandse en Britse sprekers
Lijkt het jou leuk om bij deze bijeenkomst te zijn, die georganiseerd wordt door de British Council en British Embassy The Hague? Lijkt het je inspirerend om sprekers van Wageningen University & Research en Glasgow University te zien? Wil je graag Nederlandse én Britse studenten ontmoeten? Meld je dan zeker aan.

Ben jij erbij?
Je kunt deze bijeenkomst op locatie in Utrecht bijwonen. Ga je liever voor digitaal? Ga dan voor de online meeting. Meld je aan via: a.otten@fontys.nl.
Locatie: Vredenburgkade 11 | Utrecht
Tijd: 13.30 uur tot 16.00 uur * Tijden zijn onder voorbehoud.