Samen werken aan een duurzaam Fontys

Heb jij een initiatief dat onze wereld eerlijker, gezonder of duurzamer kan maken?

Wij dagen je uit!
Studeer jij aan een Nederlandse onderwijsinstelling, (of ben je in 2021 afgestudeerd) en zit jij te wachten op een kans om jouw idee realiteit te maken óf jullie startup van een boost te voorzien? Dan is dit jouw moment! INNOVATE is namelijk op zoek naar de áller-innovatiefste student van Nederland. Doe mee met jouw idee, en win fantastische prijzen!

Wat kun je winnen?
Zit jij (of je team) straks bij de 10 finalisten? Dan krijg je een intensieve Bootcamp met trainingen en coaching van grote organisaties (o.a. PricewaterhouseCoopers) die samen met jou er voor gaan zorgen dat je écht impact kunt gaan maken met jouw idee! Ben je al bezig met impact maken en heb je bijvoorbeeld al een eigen bedrijf? Dan gaan we er samen met jou voor zorgen dat je nóg meer impact gaat maken!

Als innovatiefste student van Nederland win je een geheel verzorgde reis naar Silicon Valley plus 5.000 euro om echt aan de slag te gaan met jouw initiatief!
Daarnaast krijg je toegang tot het netwerk, en aandacht voor jouw initiatief via INNOVATE, Quote, Quest en alle partners die betrokken zijn bij het project!


Bekijk deze link hieronder voor meer informatie:

Innovatiefste student van Nederland – Innovate

Redactie Fontys for sustainability

Voeg commentaar toe