Samen werken aan een duurzaam Fontys

Experience Event Beyond Zero

28oktAll DayExperience Event Beyond ZeroFontys Eindhoven, Campus Rachelsmolen, Aula gebouw R5

Event Details

Fontys Hogeschool organiseert dit event samen met BioArt Laboratories, Yksi Expo, Eindhoven Engine, TU/e en het platform 100 Months to Change. Locatie is de Aula in gebouw R5 op Rachelsmolen 1, het programma start om 12.30 uur en eindigt om 15.45 uur.

Uniek klimaatverhaal
Kern van het event is de documentaire Beyond Zero, waarin een klimaatpionieer een uniek verhaal vertelt. Vervolgens stimuleren we deelnemers om in gesprek te gaan om duurzaam en circulair denken en doen te versnellen.

Inspiratieboost
Ben je op zoek naar een boost van inspiratie en motivatie om duurzaamheid en circulariteit op te pakken? En wil je vervolgens op een actieve manier samen met collega’s, studenten en klanten aan de slag? Geef je dan op voor dit event op 28 oktober.

Duurzame toekomst

Fontys ziet het als haar maatschappelijk taak om studenten op te leiden tot duurzaamheids-professionals. Met de juiste kennis en kunde kunnen zij als toekomstige werknemers bedrijven helpen bij het zetten van de volgende stap naar een duurzame toekomst. De Fontys Centres of Expertise Sustainability & Circularity en High Tech Systems & Materials spelen daarin een belangrijke rol met praktijkgericht onderzoek en de link naar het mkb. Deze centra ondersteunen ondernemers met mensen, tools en middelen om duurzaam ondernemen mogelijk en financieel aantrekkelijk te maken.

Meer lezen

Time

All Day (Vrijdag)