Samen werken aan een duurzaam Fontys

Donderdagmiddag 8 december

Venlo (Aula W3, campus Venlo)

Wat leuk dat je naar het duurzaamheidsevent komt in Venlo!

Hieronder vind je meer informatie over het programma en kun je je aanmelden.

Nodig ook je collega’s of je medestudenten uit die dit ook niet mogen missen.

Programma

13.30 – 14.00 Inloop en ontvangst
14.00 – 14:30 Plenaire opening/key note speaker
14:30 – 15.30 Wereldcafé Duurzaam doorpakken*
15:30 – 16:30 Inspireren en leren door Best practices
16.30 – 17.00 Plenaire afsluiting, opbrengst wereldcafé
17.00 – 18.00 Borrel en netwerken

*WERELDCAFÉ
In ons Wereldcafé Duurzaam doorpakken denk jij en doe jij mee in een creatief proces waarin we kennis en ideeën over duurzaamheid met elkaar uitwisselen. Zodoende leren we van elkaar, komen we samen tot levendige oplossingen en vormen we meteen ook een groter netwerk van green ambassadors. De input uit het wereldcafé gebruiken we voor de nieuwe duurzaamheidsagenda van Fontys.

Key note

Onze Key note speaker Antoine Heideveld neemt je mee in de wereld van de circulaire en inclusieve economie.

Florian Dirkse

Als co-founder van o.a. The Ocean Cleanup en The Green Miles heeft Florian een inspirerend verhaal over het volgen van je droom en hoe deze waar te maken binnen je werkomgeving. Veel mensen houden het bij dromen, Florian voert ze uit. Na 2 jaar rond de wereld zeilen had hij een missie, het opruimen van onze oceanen. Momenteel is Florian bezig om met mensen zijn dromen te delen en waar te maken voor iedereen. Een inspirerend verhaal over passie, lef, uitdagingen, duurzaamheid, teamspirit, een andere weg bewandelen en durven doen!

Geef je hier op voor een van de drie data. We informeren je dan snel over belangrijke zaken, zoals programma, bereikbaarheid, etc. 

Best practices

Aan de hand van inspirerende voorbeelden laten we je zien hoe duurzaamheid en circulariteit als in het onderwijs en onderzoek van Fontys plaatsvindt.Deel bericht: