Samen werken aan een duurzaam Fontys

Event Type Workshop

Februari

07feb09:0010:00Workshop 'Delen is het nieuwe kopen'In de workshop 'Delen is het nieuwe kopen' nemen we je mee in de kansen van een deeleconomie. We zullen gezamenlijk onderzoeken welke uitdagingen dit biedt en hoe we de deeleconomie naar een next level kunnen brengen. De workshop wordt verzorgd door Pauline Schepers, docent Fontys Hogeschool Economie en Communicatie. Klik op dit bericht en ga naar het kopje 'Learn more' om je aan te melden voor de workshop.

07feb13:0014:00Workshop BiomimicryIn deze workshop geeft Yvonne van Lith, docent en onderzoeker bij Fontys Expertisecentrum Circulaire Transitie, inzicht in de strategieën die we kunnen herkennen in de natuur en hoe we die zelf toe kunnen passen. Klik op dit bericht en ga naar het kopje 'Learn more' om je aan te melden voor de workshop.

10feb13:3015:00Workshop Operational Excellence met duurzame bedrijfsvoeringIn deze workshop gaan docenten Technische Bedrijfskunde Sofie Spijkers en Raoul Bosboom met deelnemers dieper in op de vraag hoe je een productiebedrijf kunt verduurzamen. Klik op dit bericht en meld je aan voor de workshop via het kopje 'Learn more'.